autor:

Laura

» » Supe de legume

Supa cu floricele

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
2 morcovi, 1 lingura grasime de pui, vegeta, piper, paste pentru supa in forma de floricele, o legatura de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun morcovii la fiert. In tot timpul in care fierbem pentru supa focul sa fie pe mic, numai si numai pe mic pentru ca asa o sa aveti o supa limpede.
Cand sunt aproape fierti se pune grasimea de pui.
Separat se pune apa la fiert cu 1/2 lingura de ulei. Cand fierbe apa se pun "floricele" si se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se dau prin cateva jeturi de apa rece, ca sa se opreasca din procesul de fierbere.
Focul la supa se opreste cand au fiert si morcovii, se adauga "floricelele" in supa, se pune piper si vegeta, si patrunjelul tocat marunt.

La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: hhtp://laupasca.blogspot.com

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu floricele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)

Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)

Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu

12 voturi    3 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa de legume cu galuste condimentate

Supa de legume cu galuste condimentate

Taiem ceapa marunt si o calim in uleiul de masline. Intre timp taiem cubulete mici morcovii, radacina

18 voturi    17 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 lingura grasime de pui
  • vegeta
  • piper
  • paste pentru supa in forma de floricele
  • o legatura de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Laura
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul, se adauga galbenusurile, romul, untdelemnul sau untul

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Se fac 3 foi, preparandu-le separat pe fiecare astfel: Se bat albusurile cu un praf de sare pana

35 voturi    13 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CARTOFI CU TARHON