autor:

Laura

» » Supe de legume

Supa cu floricele

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
2 morcovi, 1 lingura grasime de pui, vegeta, piper, paste pentru supa in forma de floricele, o legatura de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun morcovii la fiert. In tot timpul in care fierbem pentru supa focul sa fie pe mic, numai si numai pe mic pentru ca asa o sa aveti o supa limpede.
Cand sunt aproape fierti se pune grasimea de pui.
Separat se pune apa la fiert cu 1/2 lingura de ulei. Cand fierbe apa se pun "floricele" si se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se dau prin cateva jeturi de apa rece, ca sa se opreasca din procesul de fierbere.
Focul la supa se opreste cand au fiert si morcovii, se adauga "floricelele" in supa, se pune piper si vegeta, si patrunjelul tocat marunt.

La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: hhtp://laupasca.blogspot.com

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu floricele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu ghimbir

Supa crema de legume cu ghimbir

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de dovleac si portocale

Supa crema de dovleac si portocale

Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici Portocala se cojeste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 lingura grasime de pui
  • vegeta
  • piper
  • paste pentru supa in forma de floricele
  • o legatura de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Laura
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul, se adauga galbenusurile, romul, untdelemnul sau untul

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Se fac 3 foi, preparandu-le separat pe fiecare astfel: Se bat albusurile cu un praf de sare pana

35 voturi    13 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

8 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
supa de galuste cu catofi fara bicarbonat