Puneti la fiert intr-un vas cu 4-5 l de apa o gaina intreaga. Luati repetat spuma, adaugati 2 morcovi, 2 cepe,ardeiul, o radacina de patrunjel, sare si lasati sa fiarba acoperit pe foc domol. Cand carnea e aproape fiarta, puneti-o separat pe un platou. Strecurati supa in alt vas, lasand la o parte zarzavaturile.
Galustele le pregatiti astfel: bateti spuma 2 albusuri, amestecati cu galbenusurile, adaugati 6 linguri de gris si 2 lingurite de unt moale. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta decat smantana. Cand supa clocoteste, puneti cate o lingurita din amestec. Daca galustele se sfarma, mai trebuie adaugat gris, daca raman tari se mai adauga unt.
Supa se serveste presarata cu patrunjel.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii