Puneti la fiert intr-un vas cu 4-5 l de apa o gaina intreaga. Luati repetat spuma, adaugati 2 morcovi, 2 cepe,ardeiul, o radacina de patrunjel, sare si lasati sa fiarba acoperit pe foc domol. Cand carnea e aproape fiarta, puneti-o separat pe un platou. Strecurati supa in alt vas, lasand la o parte zarzavaturile.
Galustele le pregatiti astfel: bateti spuma 2 albusuri, amestecati cu galbenusurile, adaugati 6 linguri de gris si 2 lingurite de unt moale. Compozitia trebuie sa fie mai consistenta decat smantana. Cand supa clocoteste, puneti cate o lingurita din amestec. Daca galustele se sfarma, mai trebuie adaugat gris, daca raman tari se mai adauga unt.
Supa se serveste presarata cu patrunjel.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii