Se curata legumele si carnea si se pun intregi la fiert. Intre timp se prepara galustele. Intr-un castron se amesteca un ou cu 4 linguri de gris, acestea se pun separat la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierb legumele se strecoara supa si se lasa doar carnea si morcovii si pe pune la fiert cu sare si piper dupa gust. Intre timp se pun si galustele si se lasa la fiert inca 10 minute. La sfarsit se pune patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii