supa cu galuste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • pastarnac
  • 4 linguri de gris
  • sare
  • un ardei gras
  • piper
  • patrunjel
  • 250 g carne de pui

Mod de preparare

Se curata legumele si carnea si se pun intregi la fiert. Intre timp se prepara galustele. Intr-un castron se amesteca un ou cu 4 linguri de gris, acestea se pun separat la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierb legumele se strecoara supa si se lasa doar carnea si morcovii si pe pune la fiert cu sare si piper dupa gust. Intre timp se pun si galustele si se lasa la fiert inca 10 minute. La sfarsit se pune patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise