Se curata legumele si carnea si se pun intregi la fiert. Intre timp se prepara galustele. Intr-un castron se amesteca un ou cu 4 linguri de gris, acestea se pun separat la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierb legumele se strecoara supa si se lasa doar carnea si morcovii si pe pune la fiert cu sare si piper dupa gust. Intre timp se pun si galustele si se lasa la fiert inca 10 minute. La sfarsit se pune patrunjel.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii