autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de carne

SUPA CU GALUSTE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
- un pui, - o telina, - 2 morcovi, - 2 cepe, - 2 ardei grasi, - gris, - 2-3 oua, - o legatura de patrunjel, - delicat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala puiul, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand puiul e pe jumatate fiert, se adauga toate legumele.Cand s-au fiert, se scot, se strecoara si zeama se pune la fiert iar.Morcovul se poate lasa in supa pentru cei carora le place.
Galustele se prepara din 2-3 oua si gris.Compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea a smantanii.Dupa ce faceti compozitia lasati-o 5 minute sa vedeti daca ramane la fel si nu se intareste prea tare.Apoi in timp ce supa fierbe, dati focul mic si cu o lingura pe care o inmuiati in zeama luati din compozitie.Dupa ce au fost facute galustele, acoperiti partial cu un capac oala si mai lasati sa fiarba aproximativ 15 minute.Se poate servi cu patrunjel tocat pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CU GALUSTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert

4 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume
Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune morcovul si se incalzeste putin in ulei apoi se adauga

23 voturi    8 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    SANZIANA (Chef de cuisine):

    Eu am folosit telina, pastarnac, morcovi si ardei gras, le-am fiert si am adaugat knorr cub de pui si am facut galustele cu oua unt si gris dar mai mult gris decat in reteta... Mi-a iesit fantastic, asta in cazul in care am facut pt prima data in viata mea galuste... am primit felicitari.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa si sanatoasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    La supa cu galuste nu am pus niciodata pina acum ...ardei !!! Andreea nu i se schimba gustul ??? In compozitia de galuste pune 2 linguri cu ulei si sigur galustele vor fi pufoase ! Daca lasi compozitia ta ....5 minute sa se odihneasca, sigur se va intarii !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa si sanatoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de branzeturi cu verdeata facuta cu Multicooker Philips