Se spala puiul, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand puiul e pe jumatate fiert, se adauga toate legumele.Cand s-au fiert, se scot, se strecoara si zeama se pune la fiert iar.Morcovul se poate lasa in supa pentru cei carora le place.
Galustele se prepara din 2-3 oua si gris.Compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea a smantanii.Dupa ce faceti compozitia lasati-o 5 minute sa vedeti daca ramane la fel si nu se intareste prea tare.Apoi in timp ce supa fierbe, dati focul mic si cu o lingura pe care o inmuiati in zeama luati din compozitie.Dupa ce au fost facute galustele, acoperiti partial cu un capac oala si mai lasati sa fiarba aproximativ 15 minute.Se poate servi cu patrunjel tocat pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii