In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert se strecoara si se prepara galustele.Se amesteca grisul cu ouale batute, se adauga putina sare si se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in zeama si apoi se pune in supa.Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.In supa se pot lasa si morcovii, dupa preferinta
Sfat: Pentru a vedea daca acea compozitie este buna si galustele nu se vor intari, dupa ce ati amestecat lasati compozitia 4-5 minute si daca este prea tare puteti adauga putin ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii