autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de legume

Supa cu galuste

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
- o telina, - 2 ardei grasi, - 4 morcovi, - 2 cepe, - 3 linguri de delikat, - 150 grame de gris, - 3 oua, - un pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert se strecoara si se prepara galustele.Se amesteca grisul cu ouale batute, se adauga putina sare si se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in zeama si apoi se pune in supa.Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.In supa se pot lasa si morcovii, dupa preferinta
Sfat: Pentru a vedea daca acea compozitie este buna si galustele nu se vor intari, dupa ce ati amestecat lasati compozitia 4-5 minute si daca este prea tare puteti adauga putin ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste.

Supa de galuste.

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de carne
Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris

Pulpele curatate, spalate, le pui la fiert in apa rece. Strangi spuma, adaugi legumele, sarea, dafinul,

37 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Bine mai arata !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa si sanatoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer