In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete, morcovul taiat fasii si cepele taiate in jumatate si lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte, strecuram legumele ( morcovul il putem lasa) si punem iarasi la fiert, adaugand 2-3 linguri de delicat.Incepem sa preparam galustele din 2-3 oua batute bine si amestecate cu gris.Facem aceasta compozitie si o lasam asa timp de 4-5 minute ca sa vedem daca se intareste sau nu.Daca se intareste foarte rau puteti adauga putin ulei.Luam o lingura pe care o introducem intai in supa si apoi luam din compozitie si o introducem din nou in supa.Cand am terminat de introdus galustele in supa, acoperim cratita cu un capac, insa nu de tot si lasam sa fiarba inca 15 minute.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii