Ingrediente
carne de pasare,, 2 cepe, , 1-2 morcovi,, 1-2 pastarnac, , 1 ardei, , telina, , 2 oua, , 1 cana de gris, , sare sau Delikat, , patrunjel verde, , 1 cescuta de ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
31 voturi
Mod de preparare
Prepararea galustelor:
- se pune grisul intr-un castron cu un varf de cutit de sare;
- se pune uleiul peste gris pana se face ca o smantana groasa, apoi se pun ouale si se amesteca bine;
- imediat dupa aceasta se ia cu lingurita din compozitie si se pun in oala de supa care trebuie sa fiarba incet cand se pun galustile.
Se lasa galustile sa fiarba, tinand cont ca isi vor mari dimensiunile, devenind pufoase la final.
Dupa ce galustile au fiert, se potriveste supa de sare, se pune patrunjelul verde tocat.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
E f. buna supa, dar la galuste eu bat bine ouale apoi adaug grisul si omogenizez toul bine, nu mai pun nimic altceva. Este un alt mod de a prepara galustele, cred ca voi incerca si acest mod.
Sidy (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
Buna ,bunuta supica ta !!! si arata tare bine.... Eu bat albusurile inainte....
maria mihalache , 26 ianuarie 2010
Si eu fac aceasta supa , ne place tare mult, este delicioasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
O bunatate...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010
Delicioasa e si supa de curcan cu galuste
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010
O bunatate,felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009
Imi place foarte mult supa cu galuste...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
Bunaaaa!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009
Bunaaaa!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009
Şi eu pun ulei în găluşti, dar bat albuşurile spumă.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Asa am facut galustile tot timpul si imi ies pufoase.Am citit pe acest site foarte multe retete de galuste, iar pozele cu produsul final chiar erau convingatoare.Nu ma indoiesc nici de modul cum prepari tu galustile, precis sunt excelente.
cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Interesanta reteta de galuste, eu bat albusurile spuma, adaug galbenusurile apoi incorporez incet grisul.