Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune morcovul si se incalzeste putin in ulei apoi se adauga apa si restul de legume.Se pune un cub de gaina apoi se pune capacul peste oala ca sa fiarba legumele.Cand sunt fierte se scoate ceapa si telina.Din doua oua, 8 linguri de gris si 2 linguri de ulei se face galustele de gris (se bat ouale bine apoi se pune cele 2 linguri de ulei se amesteca bine apoi se adauga in ploaie grisul).
Se pune cu o lingurita cate putin din compozitia de gris pana se termina apoi spre sfarsit se pune putina apa ca sa creasca galustele si sa fie mai pufoase.La final se pune sare,piper, baza pt mancaruri si patrunjel verde.
Pofta Buna!!!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii