Se alege si se spala orezul.
Se pune la fiert cu laptele si cu unt. Se fierbe mai mult decit orezul
cu lapte obisnuit. Se sareaza.
Se ia de pe foc si se adauga oul. Cind s-a racit, se ia cu lingurita
din pasta si se fac mici cocolosi care se fierb in apa clocotita cu
putina sare. Cind sunt gata se soct cu lingura de spumuit, se
scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii