autor:

autor

» » Supe de legume

Supa cu galuste verzi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg spanac, 1 lingura unt, 2 linguri pesmet fin, 2 linguri faina, 1 lingura cascaval ras, 2 oua, 2 litri de supa de pasare sau vita, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Spanacul se spala bine in citeva ape, se fierbe, se strecoara, iar apoi se paseaza foarte bine. Se topeste untul si se amesteca cu pireul de spanac, care se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat cele doua oua si se omogenizeaza cu pireul de spanac, pesmetul, faina si cascavalul ras. Se pune sa fiarba supa de carne, iar cind da un clocot, se pune cite o lingurita din amestecul preparat, facindu-se galuste verzi ca cele de gris. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste verzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Rosiile se spala si se taie felii; ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la topit untul, se

3 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de rosii cu tapioca

Supa de rosii cu tapioca

Pentru ca rezulta multa supa, eu am pregatit-o cu jumatate din ingrediente. Rosiile si ceapa curatate

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Interesanta reteta.Cred ca e gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • ½ kg spanac
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pesmet fin
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura cascaval ras
  • 2 oua
  • 2 litri de supa de pasare sau vita
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa crema de leurda