autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa cu galusti si crutoane

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
300g crutoane de paine(paine mai veche, tare), 500 ml lapte, 200 g cascaval sau branza,2 oua, patrunjel tocat marunt, sare, piper sau ce condimente doriti, 1-2 linguri de faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun crutoanele intr-un vas, peste ele se toarna laptele caldut, se framanta si se lasa la odihnit, se adauga cascavalul ras, ouale, patrunjelul si condimentele si se amesteca, la aceasta compozitie se mai adaga putina faina ca sa se poata forma galustile.

Se pune supa la fiert, sau apa cu sare si cand da in clocot se adauga galustile, se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata. Supa se serveste ca atare. Daca le fierbeti in apa cu sare le puteti servi cu sos de carne(vita, sau pui, sau porc) sau ca garnitura pentru fripturi, sau oricum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa cu galusti si crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de linte verde

Supa de linte verde

Se alege lintea,se spala bine si se lasa 2 ore la inmuiat.Intr-o oala se pune uleiul si se adauga

19 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Se fierbe mazarea intr-o craticioara cu apa cu putina sare impreuna cu ceapa si morcovul intregi

2 voturi    9 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g crutoane de paine(paine mai veche
  • tare)
  • 500 ml lapte
  • 200 g cascaval sau branza,2 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper sau ce condimente doriti
  • 1-2 linguri de faina.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de conopida cu lapte de migdale