Se pun crutoanele intr-un vas, peste ele se toarna laptele caldut, se framanta si se lasa la odihnit, se adauga cascavalul ras, ouale, patrunjelul si condimentele si se amesteca, la aceasta compozitie se mai adaga putina faina ca sa se poata forma galustile.
Se pune supa la fiert, sau apa cu sare si cand da in clocot se adauga galustile, se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata. Supa se serveste ca atare. Daca le fierbeti in apa cu sare le puteti servi cu sos de carne(vita, sau pui, sau porc) sau ca garnitura pentru fripturi, sau oricum doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii