Se curata ceapa, pastrnacul si morcovii. Se taie rondele si se pun la fiert in 3l de apa cu sare. Se lasa sa fiarba 20-30 minute apoi se adauga si guliile si cartofii cubulete. Se acopera si se fierbe in continuare pana se inamoaie legumele. Se potriveste de sare si se drege cu galbenus de ou. Cand se serveste supa, se adauga cate o lingura de smantana si se presara patrunjel verde tocat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii