Supa cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg iaurt (scurs)
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 dovlecel mare, ras fin
  • 1 lingura menta proaspata
  • 2-3 picaturi de otet

Mod de preparare

1. Se curata si se rade dovlecelul. Se sareaza si se stoarce cu mana; zeama se aduna intr-un castronel, nu se arunca.

2. Intr-un castron mare, se bate iaurtul 5-6 minute. Se continua batutul in timp ce se adauga otetul, menta, dovlecelul ras si zeama lui, catelul de usturoi zdrobit si uleiul de masline. Se mai bate inca 3-4 minute. Aceasta supa se pune in frigider si se raceste bine.

3. Supa rece se serveste in farfurii cu un cub de gheata. Se garniseste cu menta tocata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise