autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu iaurt

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
½ kg iaurt (scurs), 4 linguri ulei de masline extra virgin, 1 catel de usturoi, zdrobit, 1 dovlecel mare, ras fin, 1 lingura menta proaspata, 2-3 picaturi de otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata si se rade dovlecelul. Se sareaza si se stoarce cu mana; zeama se aduna intr-un castronel, nu se arunca.
2. Intr-un castron mare, se bate iaurtul 5-6 minute. Se continua batutul in timp ce se adauga otetul, menta, dovlecelul ras si zeama lui, catelul de usturoi zdrobit si uleiul de masline. Se mai bate inca 3-4 minute. Aceasta supa se pune in frigider si se raceste bine.
3. Supa rece se serveste in farfurii cu un cub de gheata. Se garniseste cu menta tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt  cu garnitura de orez

Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez

Se scot miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special. Se spala dovleceii si

14 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert sub presiune; se adauga ceapa si bucatile de

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • ½ kg iaurt (scurs)
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 1 dovlecel mare
  • ras fin
  • 1 lingura menta proaspata
  • 2-3 picaturi de otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare