autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu legume si fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii, , 1 catel de usturoi, , 3-4 morcovi, , 500 g cartofi, , 300 g telina, , 2 linguri ulei, , 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1-2 foi de dafin,, 1 varza mica (circa 800 g), , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 cutie rosii decojite (425 ml),, 500 g boabe de fasole (fierte),, sare,, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de praz cu crouton de somon fume

Supa de praz cu crouton de somon fume

Toaca prazul rondele mai groase, iar pastarnacul si ceapa salota rondele mai subtiri; Pune-le la

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa minestrone fara carne

Supa minestrone fara carne

Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate,

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 300 g telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g)
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume gustoasa