autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu legume si fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii, , 1 catel de usturoi, , 3-4 morcovi, , 500 g cartofi, , 300 g telina, , 2 linguri ulei, , 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1-2 foi de dafin,, 1 varza mica (circa 800 g), , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 cutie rosii decojite (425 ml),, 500 g boabe de fasole (fierte),, sare,, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Zeama de fasole cu costita

Zeama de fasole cu costita

Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o

9 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Supe de legume
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 300 g telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g)
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supita fara carne