autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu legume si fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii, , 1 catel de usturoi, , 3-4 morcovi, , 500 g cartofi, , 300 g telina, , 2 linguri ulei, , 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1-2 foi de dafin,, 1 varza mica (circa 800 g), , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 cutie rosii decojite (425 ml),, 500 g boabe de fasole (fierte),, sare,, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Supa crema de praz cu peste(Sopa de alho porro com peixe)

Intr-o oala cu apa punem bucatile de peste si cand incepe sa fiarba mai lasam 5 min. Scoatem pestele

11 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri

0 voturi    0 comentarii
40h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 300 g telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g)
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de gulii cu nucsoara