autor:

» » Supe de legume

Supa cu legume si fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii, , 1 catel de usturoi, , 3-4 morcovi, , 500 g cartofi, , 300 g telina, , 2 linguri ulei, , 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1-2 foi de dafin,, 1 varza mica (circa 800 g), , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 cutie rosii decojite (425 ml),, 500 g boabe de fasole (fierte),, sare,, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 300 g telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g)
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa-crema de dovleac