autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu legume si fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii, , 1 catel de usturoi, , 3-4 morcovi, , 500 g cartofi, , 300 g telina, , 2 linguri ulei, , 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1-2 foi de dafin,, 1 varza mica (circa 800 g), , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 cutie rosii decojite (425 ml),, 500 g boabe de fasole (fierte),, sare,, piper alb.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de loboda rosie cu bors

Ciorba de loboda rosie cu bors

Se spală foarte bine loboda, se aleg frunzele sănătoase (dacă este cazul) și se opărește 2-3

4 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Salata se spala bine si se pune in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute. Se scurge bine,

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 300 g telina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g)
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post