autor:

Anonim

» » Supe de legume

supa cu mere

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
mere, lamaie, faina, smantana, oua, zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb mere in apa cu zahar si putina sare. Dupa 10 min de fierbere, se adauga compozitia obtinuta din oua, faina, smantana si rondelele de lamaie si se mai fierbe totul cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema cu sfecla, cartofi, mere

Supa crema cu sfecla, cartofi, mere

intro oala punem la fiert 1,5 litri apa. Cand fierbe apa, adaugam curatate, spalate, taiaite bucati

6 voturi    1 comentariu
50 min
Retete de post
Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

Supa de mere cu gulii si lapte de cocos

Căleşti ceapa, gulia, ţelina tăiate cubuleţe într-o lingură de ulei. Când s-au

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)