Se bat ouale, se sareaza si se pipereaza. Se pune 1 l apa intr-o oala, se adauga concentratul de carne, usturoiul si ceapa taiate marunt, cuisoara si coditele de patrunjel verde tocate. Se gusta de sare si de piper, se pune pe foc si se lasa sa fiarba 20 de minute (dupa ce a dat in clocot). In ouale batute se incorporeaza 1 lingura de supa (din oala), smantana si se amesteca bine. Se pune o bucatica de unt la incins, se toarna ouale cu smantana in tigaie si se lasa sa se intareasca la foc mic. Cand e gata, omleta se ruleaza, se lasa sa se raceasca si, calduta, se taie felii. Se asaza in farfurii adanci sau in boluri, se toarna peste ele supa si se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii