autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu omleta

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua, , 1 legatura patrunjel verde, , 1 legatura codite de ceapa verde, , sare, , piper, , 50 ml smantana groasa, , 1 catel de usturoi, , 1 ceapa mica (de arpagic), , 1 lingura concentrat de carne de pasare (Knorr + apa), , 1 cuisoara, , unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se sareaza si se pipereaza. Se pune 1 l apa intr-o oala, se adauga concentratul de carne, usturoiul si ceapa taiate marunt, cuisoara si coditele de patrunjel verde tocate. Se gusta de sare si de piper, se pune pe foc si se lasa sa fiarba 20 de minute (dupa ce a dat in clocot). In ouale batute se incorporeaza 1 lingura de supa (din oala), smantana si se amesteca bine. Se pune o bucatica de unt la incins, se toarna ouale cu smantana in tigaie si se lasa sa se intareasca la foc mic. Cand e gata, omleta se ruleaza, se lasa sa se raceasca si, calduta, se taie felii. Se asaza in farfurii adanci sau in boluri, se toarna peste ele supa si se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu galuste de gris

Supa de legume cu galuste de gris

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină

5 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Gazpacho

Gazpacho

Se cresteaza cate un x cu cutitul fiecare rosie pe fund si se oparesc putin ( 20 sec) in apa fierbinte.

2 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml smantana groasa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica (de arpagic)
  • 1 lingura concentrat de carne de pasare (Knorr + apa)
  • 1 cuisoara
  • unt.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir