autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu omleta

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua, , 1 legatura patrunjel verde, , 1 legatura codite de ceapa verde, , sare, , piper, , 50 ml smantana groasa, , 1 catel de usturoi, , 1 ceapa mica (de arpagic), , 1 lingura concentrat de carne de pasare (Knorr + apa), , 1 cuisoara, , unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se sareaza si se pipereaza. Se pune 1 l apa intr-o oala, se adauga concentratul de carne, usturoiul si ceapa taiate marunt, cuisoara si coditele de patrunjel verde tocate. Se gusta de sare si de piper, se pune pe foc si se lasa sa fiarba 20 de minute (dupa ce a dat in clocot). In ouale batute se incorporeaza 1 lingura de supa (din oala), smantana si se amesteca bine. Se pune o bucatica de unt la incins, se toarna ouale cu smantana in tigaie si se lasa sa se intareasca la foc mic. Cand e gata, omleta se ruleaza, se lasa sa se raceasca si, calduta, se taie felii. Se asaza in farfurii adanci sau in boluri, se toarna peste ele supa si se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de varza

Ciorba de varza

Se toaca ceapa, se rade fin morcovul, se călesc în puțin ulei, 2-3 minute. Apoi se adaugă

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supă cremă de brocoli

Supă cremă de brocoli

Se pun rădăcinoasele la fiert (curăţate, spălate si tăiate). Peste 10-15 minute se adaugă

2 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml smantana groasa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica (de arpagic)
  • 1 lingura concentrat de carne de pasare (Knorr + apa)
  • 1 cuisoara
  • unt.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir