autor:

autor

» » Supe de carne

Supa cu patratele de parmezan

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
supa de carne strecurata, 2 oua, 40 gr. parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele.
Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu patratele de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă de somon cu creveţi

Supă de somon cu creveţi

se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se

11 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de carne
ciorba de fasole

ciorba de fasole

se pune uleiul peste se taie zarzavatul marunt si se pune intro oala la calit cand se inmoaie se

0 voturi    1 comentariu
50h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de carne strecurata
  • 2 oua
  • 40 gr. parmezan
  • 2 linguri rase de faina
  • unt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de tacam de curcan cu taitei