autor:

autor

» » Supe de legume

Supa cu spanac si macris

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
¼ kg. spanac, ¼ kg. macris, marar si patrunjel verde, 2 linguri ulei, 1 lingura faina, 1 ceapa, ½ l lapte, ½ pahar smintina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Din ulei, ceapa si faina se face un rintas prajit, care se stinge cu ¼ l apa. Se adauga laptele, sarea si, cind da in clocot, verdeturile tocate marunt. Se fierbe citeva minute.
Rece, se drege cu smintina. Se serveste si rece, si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu spanac si macris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Se curata si se taie in cubulete cartofii, morcovii, patrunjelul(radacina). Se toaca ceapa si toate

9 voturi    5 comentarii
40 min
Supe de legume
Gulas

Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • ¼ kg. spanac
  • ¼ kg. macris
  • marar si patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • ½ l lapte
  • ½ pahar smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de legume