Legumele se curata, se spala, se taie bucatele mici si se pun la fiert in 3 litri de apa ce clocoteste. Se lasa sa fiarba 25 minute la foc mic. Dupa acest timp, se strecoara supa in alta oala, iar din legume se poare face o salata buna, amestecandu-se cu ulei sau maioneza.
Supa strecurata se pune din nou la fiert, se adauga taiteii de casa si, dupa 10 minute, timp in care se fierb taiteii, se adauga sarea, uleiul si patrunjelul tocat fin si se opreste focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii