autor:

Cely Snijec

» » Supe de carne

Supa cu taitei

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, un morcov, o ceapa, o radacina de pastarnac, o radacina de patrunjel, o jumatate de telina, 2 linguri ulei, sare, piper boabe, foaie de dafin, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Curat, spal pulpele, le dau un clocot, vars apa. Le clatesc si le dau la fiert in apa rece. Spumuiesc daca mai este nevoie, adaug legumele, boabe de piper si foaia de dafin. Intre timp fierb separat taiteii in apa clocotita, cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierti, le dau o clatire sub jetul de apa, las la scurs. Cand pulpele sunt fierte, strecor supa, adaug taiteii si patrunjelul verde, mai dau un clocot, presar cu verdeata. Taiteii se pot aseza in farfurie, peste care adaug supa si presar cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

1. Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza. 2. Se pun la fiert in apa cu sare.

20 voturi    7 comentarii
2h
Supe de carne
SUPA DE ROSII CU TAITEI TURNATI

SUPA DE ROSII CU TAITEI TURNATI

Se spala legumele si se taie sau se lasa intregi(cum doriti sa iasa supa:mai limpede sau cu multe

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    daca ar fi fost taietii de casa ar fi fost un rasfat culinar adevarat

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Supa de pasare cu taietei-este preferata noastra ptr timpul rece. O pregatesc in fiecare saptamana si cateodata adaug si putine fasole pe care le-am fiert intai aparte ca sa se inmoaie.De-asemeni e bun de adaugat o bucata de bostan galben curatat ii da un gust minunat.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2011

    Ce buna e acum o supica de pui la frigul de afaraaaaaa... Minunata ! Eu in loc de foaie de dafin pun cativa catei de usturoi....

    • Andrei Alin Ivanov

      Andrei Alin Ivanov (Bucatar) , 30 ianuarie 2011

      ador supa cu taitei..imi aduce aminte de bunicutza :*

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Foarte buna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      O bunatate,mai ales acum dupa sarbatori merge foarte bine.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Delicioasa supica ta.........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Apetisanta...

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Excelenta supa ,eu o mai fac si cu taitei de casa!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Foarte buna supica!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina de pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o jumatate de telina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper boabe
  • foaie de dafin
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

daca ar fi fost taietii de casa ar fi fost un rasfat culinar adevarat

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa Ramen