autor:

Cely Snijec

» » Supe de carne

Supa cu taitei

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
4 pulpe de pui, un morcov, o ceapa, o radacina de pastarnac, o radacina de patrunjel, o jumatate de telina, 2 linguri ulei, sare, piper boabe, foaie de dafin, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Curat, spal pulpele, le dau un clocot, vars apa. Le clatesc si le dau la fiert in apa rece. Spumuiesc daca mai este nevoie, adaug legumele, boabe de piper si foaia de dafin. Intre timp fierb separat taiteii in apa clocotita, cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierti, le dau o clatire sub jetul de apa, las la scurs. Cand pulpele sunt fierte, strecor supa, adaug taiteii si patrunjelul verde, mai dau un clocot, presar cu verdeata. Taiteii se pot aseza in farfurie, peste care adaug supa si presar cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vitel cu taitei de casa

Supa de vitel cu taitei de casa

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe. Spalam oasele de

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de tacam de curcan cu taitei

Supa de tacam de curcan cu taitei

Puneti la fiert carnea in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si adaugati

4 voturi    3 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    daca ar fi fost taietii de casa ar fi fost un rasfat culinar adevarat

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2011

    Supa de pasare cu taietei-este preferata noastra ptr timpul rece. O pregatesc in fiecare saptamana si cateodata adaug si putine fasole pe care le-am fiert intai aparte ca sa se inmoaie.De-asemeni e bun de adaugat o bucata de bostan galben curatat ii da un gust minunat.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2011

    Ce buna e acum o supica de pui la frigul de afaraaaaaa... Minunata ! Eu in loc de foaie de dafin pun cativa catei de usturoi....

    • Andrei Alin Ivanov

      Andrei Alin Ivanov (Bucatar) , 30 ianuarie 2011

      ador supa cu taitei..imi aduce aminte de bunicutza :*

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Foarte buna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      O bunatate,mai ales acum dupa sarbatori merge foarte bine.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Delicioasa supica ta.........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Apetisanta...

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Excelenta supa ,eu o mai fac si cu taitei de casa!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Foarte buna supica!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

daca ar fi fost taietii de casa ar fi fost un rasfat culinar adevarat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de Pasare