autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa cu taitei

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2010

Ingrediente
1 cartof mic, 1 catel de usturoi, zdrobit, 3 cepe verzi, 1 lingura de ulei, 2 rosii de marime medie, 750 ml supa de pui, 2 lingurite de sos de soia, 100 g de legume mixte (la punga), 125 g taitei cu ou subtiri

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata si se taie cartoful ini cuburi. Se curata ceapa verde si se taie marunt. Se taie rosia.
2. Se pune ulei intr-o cratita mare, se adauga cartoful, usuturoiul si ceapa. Se caleste totul doua minute la foc mediu. Se adauga cu grija supa de legume, sosul de soia si amestecul de legume. Se fierbe la foc mediu pentru 12 minute pana cand se inmoaie cartoful.
3. Se adauga taiteii si se mareste focul pana cand supa da in clocot. Se fierbe inca 4 minute.
4. Se pune supa in boluri calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume si rosii cu taitei

Supa crema de legume si rosii cu taitei

De cand am vazut pastele acestea am zis ca trebuie sa fac o supa de rosii si sa le adaug in ea. Nu

8 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri
Supa de pui cu taitei instant

Supa de pui cu taitei instant

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece carnea portionata si legumele curatate si spalate, intregi.

10 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu conteaza.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Asta e cam ciorba, nu supa.

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cartof mic
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingura de ulei
  • 2 rosii de marime medie
  • 750 ml supa de pui
  • 2 lingurite de sos de soia
  • 100 g de legume mixte (la punga)
  • 125 g taitei cu ou subtiri

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de porumb cu chimen