autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA CU USTUROI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
2 l supa de carne sau supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat se prepara din 2 l apa in care fierbem zarzavat-morcovi, patrunjel, telina, ceapa, pastarnac, ardei), 2-3 catei de usturoi, un galbenus de ou, 100 g smantana, patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

In supa clocotita se pune usturoiul tocat marunt, apoi se trage oala de pe foc si se drege astfel: intrun castron amestecam un galbenus de ou cu putina apa rece, la care adaugam smantana, apoi adaugam totul la supa. Se presara in oala verdeata tocata marunt. Cine doreste poate inacri cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CU USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa regala de usturoi

Supa regala de usturoi

Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi

Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi

Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam

15 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Pe langa ca e f. rapida e si gustoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 l supa de carne sau supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat se prepara din 2 l apa in care fierbem zarzavat-morcovi
  • patrunjel
  • telina
  • ceapa
  • pastarnac
  • ardei)
  • 2-3 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 100 g smantana
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Pe langa ca e f. rapida e si gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa crema de ciuperci si morcov