autor:

emadina

» » Supe de carne

Supa daneza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
200 g carne tocata de vaca, 1 lingura orez, 2 oua, 2-3 linguri gris, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 pastarnac, 200 g suc de rosii, ulei,sare, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele intr+un litru de apa. In acest timp se pregatesc niste perisoare facute din carnea tocata, amestecata cu orez sare si piper si o compozitie pt. niste galusti de supa din gris, oua si putina smantana-iaurt.

Cand legumele au fiert se strecoara supa,legumele se dau deoparte si in zeama ramasa se pun la fiert perisoarele .Se ia spuma apoi se pun la fiert si galustile.Dupa ce au fiert se adauga sucul de rosii si legumele pasate.Se serveste cu patrunjel verde si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa daneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de ardei umplut

Supa de ardei umplut

Mai intai se curata zarzavatul. Se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati. Am pus afumatura la fiert

9 voturi    8 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de vaca
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri gris
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 200 g suc de rosii
  • ulei,sare
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba radauteana