autor:

emadina

» » Supe de carne

Supa daneza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
200 g carne tocata de vaca, 1 lingura orez, 2 oua, 2-3 linguri gris, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 pastarnac, 200 g suc de rosii, ulei,sare, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele intr+un litru de apa. In acest timp se pregatesc niste perisoare facute din carnea tocata, amestecata cu orez sare si piper si o compozitie pt. niste galusti de supa din gris, oua si putina smantana-iaurt.

Cand legumele au fiert se strecoara supa,legumele se dau deoparte si in zeama ramasa se pun la fiert perisoarele .Se ia spuma apoi se pun la fiert si galustile.Dupa ce au fiert se adauga sucul de rosii si legumele pasate.Se serveste cu patrunjel verde si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa daneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa rece de avocado

Supa rece de avocado

Se pune intr-un vas pe foc supa,usturoiul curatat,boabele de piper,si se lasa la fiert 10min;se strecoara,supa

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de carne
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de vaca
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri gris
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 200 g suc de rosii
  • ulei,sare
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de vitel cu taitei de casa