autor:

emadina

» » Supe de carne

Supa daneza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
200 g carne tocata de vaca, 1 lingura orez, 2 oua, 2-3 linguri gris, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 pastarnac, 200 g suc de rosii, ulei,sare, patrunjel verde, leustean

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb legumele intr+un litru de apa. In acest timp se pregatesc niste perisoare facute din carnea tocata, amestecata cu orez sare si piper si o compozitie pt. niste galusti de supa din gris, oua si putina smantana-iaurt.

Cand legumele au fiert se strecoara supa,legumele se dau deoparte si in zeama ramasa se pun la fiert perisoarele .Se ia spuma apoi se pun la fiert si galustile.Dupa ce au fiert se adauga sucul de rosii si legumele pasate.Se serveste cu patrunjel verde si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa daneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa gulas

Supa gulas

Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele. Curatam cartofii si ii taiem

4 voturi    2 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de fazan

Supa de fazan

Pentru început, v-aş da câteva sfaturi despre carnea de fazan! Dintrun fazan bătrân, nu o să

11 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de vaca
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri gris
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 200 g suc de rosii
  • ulei,sare
  • patrunjel verde
  • leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Zama gulas (Gulyas Leves)