autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa de ardei copti

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
7 ardei grasi rosii, 2 linguri ulei, 3 cepe, 3 catei usturoi, 1 lingurita chimen, 3 morcovi, 2 lingurite zahar, 450 gr bulion concentrat, 600 ml apa, 250 gr smantana, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se coc ardeii, se curata. Se caleste ceapa taiata marunt, usturoiul, chimenul, se adauga morcovii taiati rondele, ardeii rupti fasii, sarea, piperul si se mai lasa 10 minute la foc mic. Se adauga apa, bulionul, zaharul si se mai fierbe 20 minute. Se da prin mixer pentru a obtine o crema fina si se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ardei copti

Supa crema de ardei copti

Ardeii se coc uniform pe toate partile, dupa care se sareaza si se tin aproximativ un sfert de ora

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Ciorba de legume cu taitei

Ciorba de legume cu taitei

Curatam si spalam legumele. Radacinoasele(morcov,patrunjel,telina) le dam pe razatoarea mare. Ceapa

38 voturi    8 comentarii
55 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 7 ardei grasi rosii
  • 2 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • 3 morcovi
  • 2 lingurite zahar
  • 450 gr bulion concentrat
  • 600 ml apa
  • 250 gr smantana
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei