autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa de bere cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
2 linguri ceapa ,tocata fin, 1 lingurita unt, 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata, 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata, 1 ceasca bere, 1 ceasca lapte, citeva cuburi de brinza topita, 1 lingurita sos Worcestershir, 1/4 lingurita boia de ardei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se soteaza in unt;se adauga restul de ingrediente in afara de brinza si se fierbe Se da focul mai mic,se adauga brinza . Se amesteca pina ce brinza se topeste Se serveste cu cubulete de piine prajita Se poate adauga putin morcov ras si broccoly taiat fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de taietei

Supa de taietei

Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura,

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
SUPA DE ROSII CU GALUSTE

SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la

22 voturi    13 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Supa de bere chiar ca nu am facut pana acum. Trebuie sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ceapa ,tocata fin
  • 1 lingurita unt
  • 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata
  • 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata
  • 1 ceasca bere
  • 1 ceasca lapte
  • citeva cuburi de brinza topita
  • 1 lingurita sos Worcestershir
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE FASOLE