Reteta postata pe: 28 mai 2009
Ingrediente
2 linguri ceapa ,tocata fin, 1 lingurita unt, 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata, 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata, 1 ceasca bere, 1 ceasca lapte, citeva cuburi de brinza topita, 1 lingurita sos Worcestershir, 1/4 lingurita boia de ardei, sare,
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ceapa se soteaza in unt;se adauga restul de ingrediente in afara de brinza si se fierbe Se da focul mai mic,se adauga brinza . Se amesteca pina ce brinza se topeste Se serveste cu cubulete de piine prajita Se poate adauga putin morcov ras si broccoly taiat fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere cu brinza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se curata morcovul si se taie cubulete mici. Se curata ceapa si jumatate se taie marunt, jumatate
1 vot
0 comentarii
50 min
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010
Merita incercata !