autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa de bere cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
2 linguri ceapa ,tocata fin, 1 lingurita unt, 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata, 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata, 1 ceasca bere, 1 ceasca lapte, citeva cuburi de brinza topita, 1 lingurita sos Worcestershir, 1/4 lingurita boia de ardei, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se soteaza in unt;se adauga restul de ingrediente in afara de brinza si se fierbe Se da focul mai mic,se adauga brinza . Se amesteca pina ce brinza se topeste Se serveste cu cubulete de piine prajita Se poate adauga putin morcov ras si broccoly taiat fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Supa de bere chiar ca nu am facut pana acum. Trebuie sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ceapa ,tocata fin
  • 1 lingurita unt
  • 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata
  • 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata
  • 1 ceasca bere
  • 1 ceasca lapte
  • citeva cuburi de brinza topita
  • 1 lingurita sos Worcestershir
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa de usturoi