autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de legume

Supa de bere cu brinza

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
2 linguri ceapa ,tocata fin, 1 lingurita unt, 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata, 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata, 1 ceasca bere, 1 ceasca lapte, citeva cuburi de brinza topita, 1 lingurita sos Worcestershir, 1/4 lingurita boia de ardei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se soteaza in unt;se adauga restul de ingrediente in afara de brinza si se fierbe Se da focul mai mic,se adauga brinza . Se amesteca pina ce brinza se topeste Se serveste cu cubulete de piine prajita Se poate adauga putin morcov ras si broccoly taiat fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bere cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt

13 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume
Supă cremă de broccoli

Supă cremă de broccoli

Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați

3 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Supa de bere chiar ca nu am facut pana acum. Trebuie sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri ceapa ,tocata fin
  • 1 lingurita unt
  • 2 cesti radacina de telina fiarta si pasata
  • 1 lingura radacina de patrunjel fiarta si pasata
  • 1 ceasca bere
  • 1 ceasca lapte
  • citeva cuburi de brinza topita
  • 1 lingurita sos Worcestershir
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovleac servita in paine