autor:

CristinaD

» » Supe de legume

Supa de branza cu paine si salam

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de branza cu paine si salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
supa de rosi  cu crutoane aromate

supa de rosi cu crutoane aromate

intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele

9 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
BORS DE FASOLE

BORS DE FASOLE

Fierbi fasolea cu o ceapa si foaie de dafin. Dai pe robot legumele.Rosiile le tai cuburi. Calesti

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    De regula supele se consuma fara paine ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Cred ca asta e...supa de cascaval ! Credeam ca va avea si branza in compozitie ! Interesanta reteta ! Bravo !!! Dar fara paine cu salam nu merge ???

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Foarte interesanta reteta! Oare este asa de buna pe cat pare?!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      N am preparat niciodata supa de branza.Cand voi avea curaj o voi pregati.Cred ca e buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de unt
  • o lingura cu varf de faina
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta
  • 150 g cascaval
  • 200 g smantana groasa
  • sare
  • piper macinat
  • nucsoara rasa
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura de ceapa verde
  • 4 felii de paine intermediara (sau neagra)
  • putin unt pentru uns
  • 18 feliute subtiri (taiate cu masina
  • la magazin) de salam de vara (ingust).

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De regula supele se consuma fara paine ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de verdeturi