autor:

CristinaD

» » Supe de legume

Supa de branza cu paine si salam

Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CristinaD (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi, 3 linguri de unt, o lingura cu varf de faina, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta, 150 g cascaval, 200 g smantana groasa, sare, piper macinat, nucsoara rasa, 2 cepe, 1/2 legatura de ceapa verde, 4 felii de paine intermediara (sau neagra), putin unt pentru uns, 18 feliute subtiri (taiate cu masina, la magazin) de salam de vara (ingust).

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta. Se lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand. Se da cascavalul pe razatoare, se amesteca cu smantana si se baga in supa. Se amesteca pana ce cascavalul se topeste complet. Se sareaza supa, se adauga piperul macinat si nucsoara. Se curata ceapa si se taie in ineluse subtiri. Se caleste in lingura de unt ramasa si se pune deasupra supei, inainte de-a o servi. La sfarsit se adauga si ceapa verde, taiata fin. Se ung feliile de paine cu unt si se astern cu felii de salam. Se mananca alaturi de supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de branza cu paine si salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Gazpacho cu portocala

Gazpacho cu portocala

Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare

0 voturi    0 comentarii
15 min
Supe de legume
Bors cu zdrente

Bors cu zdrente

Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele. In alta

17 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    De regula supele se consuma fara paine ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Cred ca asta e...supa de cascaval ! Credeam ca va avea si branza in compozitie ! Interesanta reteta ! Bravo !!! Dar fara paine cu salam nu merge ???

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Foarte interesanta reteta! Oare este asa de buna pe cat pare?!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      N am preparat niciodata supa de branza.Cand voi avea curaj o voi pregati.Cred ca e buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de unt
  • o lingura cu varf de faina
  • 1 litru de apa fiarta cu Vegeta
  • 150 g cascaval
  • 200 g smantana groasa
  • sare
  • piper macinat
  • nucsoara rasa
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura de ceapa verde
  • 4 felii de paine intermediara (sau neagra)
  • putin unt pentru uns
  • 18 feliute subtiri (taiate cu masina
  • la magazin) de salam de vara (ingust).

Raporteaza reteta

Retete
de CristinaD
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Se taie cubulete toate ingredientele; Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

De regula supele se consuma fara paine ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de conopida cu lapte de migdale