autor:

Fara foto

» » Supe de legume

„Supa” de capsuni cu vin rosu

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 ml vin rosu (cu savoare de fruct), , 2 linguri otet balsamic, , 1 baton scortisoara, , 100 g zahar, , 600 g capsuni.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-o cratita, pe foc iute, vinul impreuna cu otetul si scortisoara si lasati-l sa fiarba pana ce scade cu o treime. Adaugati zaharul, amestecati bine si puneti-l deoparte sa se mai raceasca. Spalati capsunile, scoateti-le coditele si impartiti-le in pahare sau cupe. Turnati peste ele vinul caldut si, dupa ce s-au racit, puneti-le la frigider pana cand le serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "„Supa” de capsuni cu vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Se toaca marunt ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si se adauga peste uleiul incins. Se calesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de gulii

Ciorba de gulii

Se spală bine toate legumele şi se lasă la scurs. Se taie fin morcovul, păstârnacul, prazul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 ml vin rosu (cu savoare de fruct)
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 baton scortisoara
  • 100 g zahar
  • 600 g capsuni.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de linte cu usturoi