autor:

kok miori

» » , Mancaruri cu carne, Supe de carne

Supa de carne cu fasole alba uscata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de vita -coasta cu oase, 2 felii de oso-bucco(carne cu os cu maduva), 300 gr fasole alba uscata muiata de cu seara in apa, 2morcovi, 2 cepe potrivite, 2radacini de patrunjel, 1radacina de telina, verdeata -patrunjel,telina, 1lingura praf de supa knor de pasare, 1felie de dovleac galbena -fara samburi si coaja

Dificultate: Redusa Timp: 3h

10 voturi

Mod de preparare

Fasolea se strecoara de apa si se da un clocot in apa cu sare.
Intr-o oala adinca de 7litri-se pune carnea spalata,curatata taiata in bucati.Se toarna apa cit sa acopere carnea si se lasa sa fiarba citeva minute si se scoate spuma.Dupa ce am spumat bine supa se mai adauga apa calda ca sa nu intrerupem fierberea,se adauga fasolea si legumele intregi numai crestate putin iar dovleacul in cuburi mari.Se adauga si praful de supa si cind supa incepe sa fiarba facem foc mic si lasam sa fiarba 2-21/2 ore pina cind carnea este moale si fasolea la fel.
Eu de obicei fac supa in oala minune si o las sa fiarba o ora sub presiune.In timpul fiertului adaug si vedeata si acopar oala cu un capac.
Cind supa este gata o stecor carnea si legumele aparte numai fasolea o las in supa.Se poate servi cu paste fidea fiarta sau cu crutoane de piine prajite.
Iar dupa supa servim carnea care o pastram intr-un vas la cald cu mujdei de usturoi,si gogonele murate si mamaliguta calda.
Eu de obicei strecor supa si de fasole pe care le stivesc cu furculita adaug sare si usturoi -fasole flocaita,-si servesc cu carnea alaturi.
Este o mincare foarte potrivita ptr zile reci de iarna.Fidea o fierb aparte nu in supa-ptr ca amidonul care au pastele ingroasa prea mult supa si nu este asa gustoasa.
O alta varianta de a servi supa cu couscus facut din gris care este foarte gusots-dar se lasa greu la stomac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu fasole alba uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele. Le spalam bine

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de fazan

Supa de fazan

Pentru început, v-aş da câteva sfaturi despre carnea de fazan! Dintrun fazan bătrân, nu o să

7 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

10 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de vita -coasta cu oase
  • 2 felii de oso-bucco(carne cu os cu maduva)
  • 300 gr fasole alba uscata muiata de cu seara in apa
  • 2morcovi
  • 2 cepe potrivite
  • 2radacini de patrunjel
  • 1radacina de telina
  • verdeata -patrunjel,telina
  • 1lingura praf de supa knor de pasare
  • 1felie de dovleac galbena -fara samburi si coaja

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa gulas