autor:

kok miori

» » , Mancaruri cu carne, Supe de carne

Supa de carne cu fasole alba uscata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Ingrediente
1kg carne de vita -coasta cu oase, 2 felii de oso-bucco(carne cu os cu maduva), 300 gr fasole alba uscata muiata de cu seara in apa, 2morcovi, 2 cepe potrivite, 2radacini de patrunjel, 1radacina de telina, verdeata -patrunjel,telina, 1lingura praf de supa knor de pasare, 1felie de dovleac galbena -fara samburi si coaja

Dificultate: Redusa Timp: 3h

10 voturi

Mod de preparare

Fasolea se strecoara de apa si se da un clocot in apa cu sare.
Intr-o oala adinca de 7litri-se pune carnea spalata,curatata taiata in bucati.Se toarna apa cit sa acopere carnea si se lasa sa fiarba citeva minute si se scoate spuma.Dupa ce am spumat bine supa se mai adauga apa calda ca sa nu intrerupem fierberea,se adauga fasolea si legumele intregi numai crestate putin iar dovleacul in cuburi mari.Se adauga si praful de supa si cind supa incepe sa fiarba facem foc mic si lasam sa fiarba 2-21/2 ore pina cind carnea este moale si fasolea la fel.
Eu de obicei fac supa in oala minune si o las sa fiarba o ora sub presiune.In timpul fiertului adaug si vedeata si acopar oala cu un capac.
Cind supa este gata o stecor carnea si legumele aparte numai fasolea o las in supa.Se poate servi cu paste fidea fiarta sau cu crutoane de piine prajite.
Iar dupa supa servim carnea care o pastram intr-un vas la cald cu mujdei de usturoi,si gogonele murate si mamaliguta calda.
Eu de obicei strecor supa si de fasole pe care le stivesc cu furculita adaug sare si usturoi -fasole flocaita,-si servesc cu carnea alaturi.
Este o mincare foarte potrivita ptr zile reci de iarna.Fidea o fierb aparte nu in supa-ptr ca amidonul care au pastele ingroasa prea mult supa si nu este asa gustoasa.
O alta varianta de a servi supa cu couscus facut din gris care este foarte gusots-dar se lasa greu la stomac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu fasole alba uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PUI

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare

2 voturi    3 comentarii
3h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

10 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de vita -coasta cu oase
  • 2 felii de oso-bucco(carne cu os cu maduva)
  • 300 gr fasole alba uscata muiata de cu seara in apa
  • 2morcovi
  • 2 cepe potrivite
  • 2radacini de patrunjel
  • 1radacina de telina
  • verdeata -patrunjel,telina
  • 1lingura praf de supa knor de pasare
  • 1felie de dovleac galbena -fara samburi si coaja

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de ciuperci cu kaizer