Supa de carne de vaca

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 3 l apa
  • 2 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa si cateva foi galbene de ceapa
  • 5 boabe de ienibahar(facultativ)
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • taitei(galuste de gris, orez)
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea bine spalata, in 3l de apa rece si se lasa oala descoperita pana ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura cu gauri pana ce nu se mai ridica spuma.

Se aduauga zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si putina sare. Oala se acopera, lasand doar o deschizatura foarte mica si se lasa sa fiarba, la foc mic, trei ore. Tot timpul trebuie sa fiarba in clocote mici, numai astfel obtinem o supa gustoasa.

Cand este gata, se strecoara prin strecuratoarea de supa. Eu pasez legumele si apoi pun la fiert supa cu garnitura dorita(taitei, galusti de gris sau orez).

Cand taiteii sau fiert, opresc focul si

presar patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Carnea din supa se mananca la felul doi cu sos de hrean si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise