Reteta postata pe: 22 iunie 2009
Ingrediente
1 kg cartofi, 200 g ceapă, 100 g morcov, 50 g unt, 50 g ulei, piper, 1 foaie dafin, sare, verdeaţă.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curăţă ceapa, morcovii şi cartofii. Ceapa şi morcovii se taie mărunt şi se înăbuşă într-o cratiţă cu ulei încălzit până se înmoaie. Apoi se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, apă câtă trebuie şi sare. Supa este gata când cartofii sunt fierţi. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat mărunt şi piper pisat. Supa poate fi servită simplă sau dreasă cu smântână.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5
7 voturi
9 comentarii
30 min
Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul.
Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate