Se curăţă ceapa, morcovii şi cartofii. Ceapa şi morcovii se taie mărunt şi se înăbuşă într-o cratiţă cu ulei încălzit până se înmoaie. Apoi se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, apă câtă trebuie şi sare. Supa este gata când cartofii sunt fierţi. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat mărunt şi piper pisat. Supa poate fi servită simplă sau dreasă cu smântână.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii