autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cartofi

Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
Complexitate: redusa, Timp de preparare: 30 de minute, Numar portii: 6, Calorii: 250/portie, Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei, , 1 kg cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa, 3 lingurite cu Maggi, Secretul Gustului, 1/2 legatura patrunjel, o lingurita cu sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt, apoi adaugam morcovii dati pe razatoarea mare. Se calesc impreuna. Dupa vreo 4 minute adaugam cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare.

Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam Maggi.

Supa este gata cand cartofii sunt fierti. La final, se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa Crema de Urzici cu cartofi

Supa Crema de Urzici cu cartofi

- Puneti la foc mediu oala plina de urzici, cu 4 catei de usturoi taiati si o lingura de ulei -

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    ioana , 03 aprilie 2010

    Ati uitat boiaua!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Are dreptate Radu cu smantana. In rest buna.

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      As pune in farfurie si o limgura de smantana.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Buna ,cred si ieftina :))

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Foarte buna !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Poate ca in loc de maggi era mai bine daca se adaugau cateva legume in plus pt gustul natural.In rest arata totul bine,numai buna mancarea pt post!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Tare gustoasa este...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Complexitate: redusa
  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Numar portii: 6
  • Calorii: 250/portie
  • Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei
  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 lingurite cu Maggi
  • Secretul Gustului
  • 1/2 legatura patrunjel
  • o lingurita cu sare.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBITA DE FASOLE DE POST