autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cartofi

Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
Complexitate: redusa, Timp de preparare: 30 de minute, Numar portii: 6, Calorii: 250/portie, Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei, , 1 kg cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa, 3 lingurite cu Maggi, Secretul Gustului, 1/2 legatura patrunjel, o lingurita cu sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt, apoi adaugam morcovii dati pe razatoarea mare. Se calesc impreuna. Dupa vreo 4 minute adaugam cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare.

Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam Maggi.

Supa este gata cand cartofii sunt fierti. La final, se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI

SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI

Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii. Intr-o oala

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    ioana , 03 aprilie 2010

    Ati uitat boiaua!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Are dreptate Radu cu smantana. In rest buna.

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      As pune in farfurie si o limgura de smantana.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Buna ,cred si ieftina :))

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Foarte buna !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Poate ca in loc de maggi era mai bine daca se adaugau cateva legume in plus pt gustul natural.In rest arata totul bine,numai buna mancarea pt post!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Tare gustoasa este...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Complexitate: redusa
  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Numar portii: 6
  • Calorii: 250/portie
  • Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei
  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 lingurite cu Maggi
  • Secretul Gustului
  • 1/2 legatura patrunjel
  • o lingurita cu sare.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de linte rosie(Cream of red lentil soup )