autor:

» » Supe de legume

Supa de cartofi

Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ghinnni (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
Complexitate: redusa, Timp de preparare: 30 de minute, Numar portii: 6, Calorii: 250/portie, Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei, , 1 kg cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa, 3 lingurite cu Maggi, Secretul Gustului, 1/2 legatura patrunjel, o lingurita cu sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, morcovii si cartofii.
Intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt, apoi adaugam morcovii dati pe razatoarea mare. Se calesc impreuna. Dupa vreo 4 minute adaugam cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare.
Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam Maggi.
Supa este gata cand cartofii sunt fierti. La final, se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mazare si cartofi cu busuioc

Supa de mazare si cartofi cu busuioc

Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5

7 voturi    9 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de cartofi cu ciuperci

Supa de cartofi cu ciuperci

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul. Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna

8 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 10 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Merita incercata !

  • ioana , 03 aprilie 2010

    Ati uitat boiaua!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Are dreptate Radu cu smantana. In rest buna.

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      As pune in farfurie si o limgura de smantana.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Buna ,cred si ieftina :))

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Foarte buna !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Poate ca in loc de maggi era mai bine daca se adaugau cateva legume in plus pt gustul natural.In rest arata totul bine,numai buna mancarea pt post!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Tare gustoasa este...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Complexitate: redusa
  • Timp de preparare: 30 de minute
  • Numar portii: 6
  • Calorii: 250/portie
  • Pret aproximativ: 3.5 lei (cartofii) + 2 lei (morcovii) + 1.5 lei (ceapa) + 0.5 lei (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 lei
  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 lingurite cu Maggi
  • Secretul Gustului
  • 1/2 legatura patrunjel
  • o lingurita cu sare.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna,eu am pus pe masa smantana si iaurt,fiecare sa isi puna ce doreste .

Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Supa-crema de dovleac