Se curata de coaja cartofii si telina si se taie cubulete ceva mai mari. Ceapa curatata se toaca marunt. Se dunstuiesc toate legumele intr-o lingura de ulei si se sting cu zeama de zarzavat si vinul alb. Se adauga maghiranul si se lasa sa fiarba circa 40 de minute, la foc potrivit. Se indeparteaza firele de maghiran si se trece supa printr-o sita (se paseaza).
Se incorporeaza smantana si se gusta de sare si piper.
Se curata andivele, se desfac si se taie fasii subtiri. Se incinge in tigaie uleiul ramas si se prajesc putin andivele. Se presara peste ele zaharul si se lasa sa se caramelizeze, clatinand tigaia. Se introduc apoi in supa, care se serveste imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii