Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cuburi potrivite. Usturoiul curatat se toaca marunt si se prajeste in 3 linguri cu ulei incins, amestecand intruna. Se adauga cartofii si zeama de legume, se lasa sa fiarba, la foc mic, circa 20 de minute, dupa care se zdrobesc cartofii in zeama in care au fiert, trecandu-i, ulterior - eventual -, printr-o sita. Se taie maslinele si se introduc in supa. Intr-o tigaie, se incinge uleiul ramas, se prajeste putin verdeata spalata, zvantata si taiata. Inainte de a servi supa, se presara cu verdeata prajita si se pun cateva picaturi de ulei din tigaie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii