Cartofii curatati de coaja se pun la fiert in apa rece cu sare. Se potriveste cantitatea de apa, ca sa nu ramina prea mult lichid dupa ce au fiert cartofii. Cartofii bine fierti se dau prin sita, apoi, in oala in care se prepara supa, se pune untul la topit, se adauga cartofii, zeama in care au fiert si laptele. Se potriveste de sare. Se mai dau citeva clocote. Cine doreste poate drege supa cu un galbenus de ou.
Se serveste fie cu piine prajita, fie cu bucatele de brinza pe deasupra. Se mai adauga putin unt sau margarina si smintina in momentul cind se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii