Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul (curatat) se toaca marunt, ardeii fasii, iar dovlecelul felii, dupa ce a fost curatat de coaja si taiat in doua pe lung. Se incinge uleiul si se dunstuiesc mai intai cartofii, ceapa si usturoiul. Se stinge cu zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba, cu capac, 20 de minute (la foc potrivit). Se adauga si restul legumelor, se fierb inca 10 minute si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. La sfarsit, se taie cabanosul felii si se introduce in supa doar cat sa se incalzeasca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii