Reteta postata pe: 16 mai 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi nesfaramiciosi, , 2 cepe, , 1 catel de usturoi,, 1 ardei gras galben, , 1 ardei gras rosu, , 1 dovlecel (200 g), , 2 linguri ulei de masline, , 1 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+ apa), , sare, , piper, , cimbru, , 150 g cabanos.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul (curatat) se toaca marunt, ardeii fasii, iar dovlecelul felii, dupa ce a fost curatat de coaja si taiat in doua pe lung. Se incinge uleiul si se dunstuiesc mai intai cartofii, ceapa si usturoiul. Se stinge cu zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba, cu capac, 20 de minute (la foc potrivit). Se adauga si restul legumelor, se fierb inca 10 minute si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. La sfarsit, se taie cabanosul felii si se introduce in supa doar cat sa se incalzeasca.
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Merita incercata !