Supa de cartofi si alte legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi nesfaramiciosi,
  • 2 cepe,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 ardei gras galben,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 dovlecel (200 g),
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+ apa),
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 150 g cabanos.

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul (curatat) se toaca marunt, ardeii fasii, iar dovlecelul felii, dupa ce a fost curatat de coaja si taiat in doua pe lung. Se incinge uleiul si se dunstuiesc mai intai cartofii, ceapa si usturoiul. Se stinge cu zeama de zarzavat si se lasa sa fiarba, cu capac, 20 de minute (la foc potrivit). Se adauga si restul legumelor, se fierb inca 10 minute si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. La sfarsit, se taie cabanosul felii si se introduce in supa doar cat sa se incalzeasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta