autor:

Vekas

» » Supe de legume

Supa de castane

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 10g.unt,, 1 cub de supa de pui,, 1 manunchi de rozmarin,, 2 lingurite nucsoara,, 4 linguri smantana proaspata,, 400g. piure de castane,, sare,, piper,, 1 legatura de patrunjel verde,, 500ml.apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se curata si se taie fin ceapa.
2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.
3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.
4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.
Pofta Buna!

Nota:Este o excelenta supa de Revelion.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de conopida cu morcov

Supa crema de conopida cu morcov

Legumele se pun la fiert ,mai putin conopida care se adauga cand legumele celelate sunt fierte pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa regala de usturoi

Supa regala de usturoi

Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 10g.unt,
  • 1 cub de supa de pui,
  • 1 manunchi de rozmarin,
  • 2 lingurite nucsoara,
  • 4 linguri smantana proaspata,
  • 400g. piure de castane,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 500ml.apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

Pentru inceput, spalati dovleacul, il taiati in felii si il puneti la copt intr-o tava mare cu hartie de copt. Daca aveti o supa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)