1.Se curata si se taie fin ceapa.
2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.
3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.
4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.
Pofta Buna!
Nota:Este o excelenta supa de Revelion.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii