autor:

Vekas

» » Supe de legume

Supa de castane

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 10g.unt,, 1 cub de supa de pui,, 1 manunchi de rozmarin,, 2 lingurite nucsoara,, 4 linguri smantana proaspata,, 400g. piure de castane,, sare,, piper,, 1 legatura de patrunjel verde,, 500ml.apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se curata si se taie fin ceapa.
2.Intr-o tigaie ,se topeste untul.Se adauga ceapa.Cand devine transparenta ,se adauga piureul de castane.Se amesteca 2 minute,se pune apa, cubuletul de supa de pui,rozmarinul ,nucsoara, sarea si piperul.Se fierb impreuna 10 minute.
3.Se scoate manunchiul de rozmarin,iar supa se pune in blender .Se mai adauga putina apa calda sau lapte fierbinte in cazul in care supa pare prea groasa.
4.Se serveste fierbinte cu smantana deasupra si patrunjel verde tocat.
Pofta Buna!

Nota:Este o excelenta supa de Revelion.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de spanac

Supa crema de spanac

Dupa ce am curatat cartoful, ceapa si usturoiul, le-am taiat in cubulete si le-am pus la fiert cu

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min. Dupa ce s-au fiert,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 10g.unt,
  • 1 cub de supa de pui,
  • 1 manunchi de rozmarin,
  • 2 lingurite nucsoara,
  • 4 linguri smantana proaspata,
  • 400g. piure de castane,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 500ml.apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supă cremă de brocoli- de post