autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa de castraveti cu busuioc

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
3-4 castraveti, 2 cartofi mari, 1 lingura busuioc proaspat taiat, sare, suc de lamaie, linguri frisca,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi ,la fel si castravetii si se fierb in apa cu sare 15-20 minute. Se mixeaza cu mixerul, se adauga busuiocul,sucul de lamaie,si frisca lichida.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de castraveti cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu crutoane

Supa de rosii cu crutoane

Se spala legumele,iar rosile si castravetii se curate de coaja/pielita. In vasul robotului de bucatarie

3 voturi    0 comentarii
10 min
Supe de legume
Supa de rosii cu galusti.

Supa de rosii cu galusti.

Se spala rosiile, se pun intregi la fiert pentru cel putin 30 minute.Stingem focul si le lasam putin

13 voturi    15 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa frantuzeasca de ceapa