autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de castraveti de la gheata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 castraveti mari, , 50 g stafide, , 1 legatura de busuioc, , 3 linguri ulei de masline, , 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr), , sare, , piper, , cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se dizolva tabletele de supa concentrata in 200 ml de apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung), se indeparteaza semintele, apoi se taie cubulete si se mixeaza impreuna cu picaturile de Tabasco si cu zeama de carne de pasare. Se sareaza, se pipereaza, se adauga uleiul, jumatate din frunzulitele de busuioc si jumatate din stafide si se mixeaza din nou. Se baga supa la frigider si se serveste rece, dupa ce s-a incorporat restul de stafide si s-a presarat busuiocul ramas. Facultativ, deasupra se presara seminte decorticate de floarea-soarelui, usor prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de castraveti de la gheata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă cremă de broccoli

Supă cremă de broccoli

Se topeşte untul împreună cu o lingură de ulei de măsline. Ceapa şi ţelina se călesc puţin,

6 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se marunteste ceapa si se pune la calit, ciupercile curatate se pun peste ceapa, se adauga oregano

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 castraveti mari
  • 50 g stafide
  • 1 legatura de busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr)
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Crema de naut