autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de castraveti de la gheata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 castraveti mari, , 50 g stafide, , 1 legatura de busuioc, , 3 linguri ulei de masline, , 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr), , sare, , piper, , cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se dizolva tabletele de supa concentrata in 200 ml de apa fierbinte si se lasa sa se raceasca. Se curata castravetii, se taie in doua (pe lung), se indeparteaza semintele, apoi se taie cubulete si se mixeaza impreuna cu picaturile de Tabasco si cu zeama de carne de pasare. Se sareaza, se pipereaza, se adauga uleiul, jumatate din frunzulitele de busuioc si jumatate din stafide si se mixeaza din nou. Se baga supa la frigider si se serveste rece, dupa ce s-a incorporat restul de stafide si s-a presarat busuiocul ramas. Facultativ, deasupra se presara seminte decorticate de floarea-soarelui, usor prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de castraveti de la gheata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu paste

Supa de rosii cu paste

Curatam morcovul, pastarnacul si il dam pe razatoarea mica. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de legume
SUPA CREMA DE ROSII

SUPA CREMA DE ROSII

Mod de preparare: Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul

6 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 castraveti mari
  • 50 g stafide
  • 1 legatura de busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 tablete supa concentrata de pasare (Knorr)
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de Tabasco (sau un alt condiment iute).

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de curcan Ciorba de curcan

Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi