autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de ceapa

Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adelina cruceru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
Supa de oase 2.5 l ceapa 400 g unt 150 g franzela 400 g cascaval 100 g piper sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie felii subtiri, se caleste in unt. Se adauga faina si se caleste in continuare, amestecandu-se tot timpul. Cand ceapa a prins o culoare galbuie, se stinge cu supa de oase si se fierbe circa 30 min. Se prajesc feliile de paine in restul de unt si se scot pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa frantuzeasca de ceapa

Supa frantuzeasca de ceapa

Taiem cele 10 cepe julienne si le punem la calit, preferabil intr-o oala de fonta/tuci pe care am

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Supe de legume
Supa cu ceapa

Supa cu ceapa

Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute

7 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de adelina cruceru
tort de piersici cu iaurt si frisca

tort de piersici cu iaurt si frisca

2 plicuri de gelatina se pun la inmuiat in zeama unui borcan, cutie mare de compot de piersici se

16 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Bors cu afumatura si praz