1.Se fierb oasele de vaca, pana se obtine o supa concentrata.Se adauga un pastarnac si o telina mica in timpul fierberii.Se poate folosi si supa din carne de pui.
2.Se taie ceapa fideluta, iar firul de praz, cu tot cu frunze,in felii subtiri.Ardeiul rosu se taie cubulete.
3.Se incinge untul si se caleste ceapa, amestecand continuu, ca sa nu se arda.Se adauga sare, piper si nucsoara , apoi ardeiul rosu si mai lasa putin sa se caleasca toate impreuna.
4.Se presara faina si se stinge cu vinul alb ,se adauga supa de oase-4 cani de 250ml.Se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se adauga patrunjelul verde tocat.Se serveste in castroane de Jena,in care se rade cascaval sau telemea si se pun castroanele la cuptor, 5 minute, la foc foarte mare.Se serveste cu crutoane si smantana.Un vin fiert merge excelent cu aceasta supa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii