autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de ceapa

Autor: TEO (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TEO (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
3 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 telina mica, 1 pastirnac, 3 linguri de ulei, 1 lingura faina, crutoane, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se mereu. Zarzavaturile se curata, se dau pe razatoare si se fierb intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si zeama se pune peste ceapa calita. Se lasa la fiert si se potriveste de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zeama de fasole cu costita