Supa de ceapa cu cartofi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Supa de ceapa cu cartofi

Ingrediente

  • 7 cepe medii-mari
  • 4-5 cartofi ( 1 kg )
  • 2 cuburi knorr de vita
  • 1.5 l apa
  • unt pentru prajit
  • un varf de lingurita condimente pentru pui
  • sare si piper
  • branza rasa ( emmental, gruyere, parmezan ce doriti )
  • 2 catei de usturoi ( optional )
  • cimbru ( optional )
  • 1 strop de vin ( optional ) - in reteta olandeza se foloseste insa eu nu am folosit

Mod de preparare

Incingeti untul si caliti ceapa taiata solzisori timp de 15 de minute la foc mic amestecand din cand in cand.

Adaugati apa, cimbrul si usturoiul, condimentele pentru pui, piper si cuburile de vita si aduceti la fierbere.

Reduceti focul si lasati sa fiarba acoperit cu un capac 15 minute.

Adaugati cartofii si lasati sa fiarba in continuare pana cand acestia sunt gata.

Daca este nevoie mai adaugati putina apa cat sa-i acopere

Mixati supa cu un mixer vertical cateva minute pana devine fina.

Potriviti de sare si piper

Serviti cu branza rasa deasupra si amestecati inainte ca aceasta sa se topeasca. Altfel veti avea o biluta de branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise