Incingeti untul si caliti ceapa taiata solzisori timp de 15 de minute la foc mic amestecand din cand in cand.
Adaugati apa, cimbrul si usturoiul, condimentele pentru pui, piper si cuburile de vita si aduceti la fierbere.
Reduceti focul si lasati sa fiarba acoperit cu un capac 15 minute.
Adaugati cartofii si lasati sa fiarba in continuare pana cand acestia sunt gata.
Daca este nevoie mai adaugati putina apa cat sa-i acopere
Mixati supa cu un mixer vertical cateva minute pana devine fina.
Potriviti de sare si piper
Serviti cu branza rasa deasupra si amestecati inainte ca aceasta sa se topeasca. Altfel veti avea o biluta de branza

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii