Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3-4 buc. cepe mari, 1 lingura unt, ½ lingura faina, 2 l apa sau zeama de carne, sare, piine prajita, parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbeneasca prea tare. Cind incepe sa se moaie se trage oala pe marginea masinii si se adauga faina, amestecind mereu, iar cind ceapa si faina au prins o culoare galbuie, se stinge cu 2 litri de apa sau mai bine cu zeama de carne si se amesteca incontinuu. Se pune sarea si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc in unt atitea felii de piine cite farfurii de supa se servesc.
Deasupra supei din farfurii se pune cite o feliuta de piine, presarata cu parmezan ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa cu parmezan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii.
Intr-o oala
5 voturi
5 comentarii
1h 30 min
Feliile de bostan se pun in tava si se lasa la cuptor 30min;intr-un vas se pun la fiert merele curatate
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Super !