Supa de chimen

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80g chimen
  • 80g patrunjel - radacina
  • 50g faina
  • 1g piper
  • 100g morcovi
  • 150g cartofi
  • 100g unt
  • 25g sare

Mod de preparare

Se curata, se spala si se pune zarzavatul la fiert in 2l de apa rece cu sare. Dupa ce s-a muiat se strecoara. In untul bine incins se caleste faina, se adauga chimenul (pisat) si se stinge cu zeama de zarzavat. Se rastoarna totul in oala cu zeama, se lasa la fiert 20 de minute si se potriveste de sare si piper.

Se serveste cu crutoane de paine prajite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise