Intr-o cratita se pun la fiert 3 litrii de apa cu 3 linguri de chimen,3 cepe taiate pe jumatate si sare dupa gust.
Se lasa la fiert 10-15 minute, dupa care se strecoara.
Intr-o oala facem un rantas din 3 linguri de ulei si 1 de faina si stingem cu apa in care a fiert ceapa si chimenul.
Mai lasam la fiert cateva minute.
Se serveste cu crutoane de paine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii