Supa de chimen

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 3 cepe
  • 3 linguri de chimen
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun la fiert 3 litrii de apa cu 3 linguri de chimen,3 cepe taiate pe jumatate si sare dupa gust.

Se lasa la fiert 10-15 minute, dupa care se strecoara.

Intr-o oala facem un rantas din 3 linguri de ulei si 1 de faina si stingem cu apa in care a fiert ceapa si chimenul.

Mai lasam la fiert cateva minute.

Se serveste cu crutoane de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor