autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de cirese si visine

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
350 g visine, 300 g cirese, 25 g zahar, 80 g gris, 1 l apa, 25 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Scoti simburii de la fructe, le pisezi si le fierbi in apa. Dupa un sfert de ora strecori ciresele si visinele, iar zeama o pui din nou la foc inca 12 min impreuna cu grusul, zaharul si un praf de sare. Supa o servesti fiebinte si poti pune putin unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cirese si visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu lapte si smantana

Supa de legume cu lapte si smantana

Se curata, se spala legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Dupa 30-35

15 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci si morcov

Supa crema de ciuperci si morcov

Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.Ciupercile se fierb

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350 g visine
  • 300 g cirese
  • 25 g zahar
  • 80 g gris
  • 1 l apa
  • 25 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi mov si hrisca Supa crema de cartofi mov si hrisca

Hrisca trebuie spalata in multe ape reci pentru ca are multe impuritati. Dupa ce este scursa bine, se pune intr-un bol si se acopera

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba de salata verde