Ceapa si usturoiul se toaca cuburi.Se incinge uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa,usturoiul,mazarea si supa;se acopera cu un capac si se fierbe 15-20 minute la foc mediu.Se paseaza boabele de mazare pana devin ca un piure.Se incorporeaza branza topita si se amesteca pana se topeste.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile se taie felii sau cuburi si se calesc in unt 5 minute,apoi se adauga la supa .Se serveste cu frunze de rucola.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii