autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE CIUPERCI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
2 l supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat=2 l apa in care fierbem: morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa sau 2 l apa in care am fiert carne si am adaugat putin delikat cu gust de gaina), 1 cana de ciuperci curatate, spalate, taiate bucati, 30 g unt, 1 ceapa mijlocie, 1 lingura orez, 1 ou, 150 g smantana, lamaie, patrunjel tocat marunt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intro oala, calim ciupercile in unt, alaturi de ceapa, stingem cu supa de zarzavat, adaugam orezul spalat, fierbem 20 minute, potrivim de sare si piper. Stingem focul si dregem supa cu un galbenus de ou, amestecat cu putina apa rece si smantana. Deasupra presaram verdeata. Acrim cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Initial am vrut sa prepar doar un sos de ciuperci, dar avand destula materie prima, am sfarsit prin

5 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Tocam ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu untul si uleiul.Adaugam catelul de usturoi tocat

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 l supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat=2 l apa in care fierbem: morcovi
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina
  • ceapa sau 2 l apa in care am fiert carne si am adaugat putin delikat cu gust de gaina)
  • 1 cana de ciuperci curatate
  • spalate
  • taiate bucati
  • 30 g unt
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 150 g smantana
  • lamaie
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Astept impresii, daca o incerci!

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE