autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

SUPA DE CIUPERCI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
2 l supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat=2 l apa in care fierbem: morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa sau 2 l apa in care am fiert carne si am adaugat putin delikat cu gust de gaina), 1 cana de ciuperci curatate, spalate, taiate bucati, 30 g unt, 1 ceapa mijlocie, 1 lingura orez, 1 ou, 150 g smantana, lamaie, patrunjel tocat marunt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intro oala, calim ciupercile in unt, alaturi de ceapa, stingem cu supa de zarzavat, adaugam orezul spalat, fierbem 20 minute, potrivim de sare si piper. Stingem focul si dregem supa cu un galbenus de ou, amestecat cu putina apa rece si smantana. Deasupra presaram verdeata. Acrim cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de pui cu ciuperci

Supa de pui cu ciuperci

Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul

4 voturi    12 comentarii
40 min
Supe de carne
Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Legumele le curățim, le tăiem în bucați mai mari și le punem la fiert în 1-1,5 litri de apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 l supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat=2 l apa in care fierbem: morcovi
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina
  • ceapa sau 2 l apa in care am fiert carne si am adaugat putin delikat cu gust de gaina)
  • 1 cana de ciuperci curatate
  • spalate
  • taiate bucati
  • 30 g unt
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 150 g smantana
  • lamaie
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Astept impresii, daca o incerci!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci