Se curata si se taie cupercile, se curata si se taie ceapa si se pun impreuna cu delikatul si cu jumatate din cantitatea de ulei la calit inabusit. Se adauga si condimentele dupa gust, in paralel se fierbe in supa de pui cartofii, morcovii si foaia de dafin. Dupa ce au fiert cartofii si morcovii se scot din supa si se paseaza. Se scoate foaia de dafin, se caleste faina cu boiaua impreuna in restul de ulei si se stinge cu supa, dupa care se adauga legumele pasate si se fierb pastele. Apoi se toarna peste ciupercile calite (se calesc usor fara sa se lase pana scade zeama lor) se mai adauga putina apa. Dupa ce dau in clocot se adauga verdeturile tocate marunt, se acopera vasul si se lasa 5-10 min. Se poate servi si cu smantana iar in post se inlocuieste supa de pui cu aceeasi cantitate de apa...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii