Se curata ciupercile, se spala in 3-4 ape si apoi se pun la fiert in 2l apa. Dupa ce s-au fiert se adauga vegeta dupa gust si maioneza de usturoi care se prepara astfel: se strivesc 3-4 catei de usturoi, apoi se freaca cu un praf de sare la care se adauga ulei ca la maioneza.
Se serveste supa calda. E delicioasa.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii