autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa de ciuperci

Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
200-300g de ciuperci proaspete(sau bureti), usturoi, 2-3 linguri cu ulei, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala in 3-4 ape si apoi se pun la fiert in 2l apa. Dupa ce s-au fiert se adauga vegeta dupa gust si maioneza de usturoi care se prepara astfel: se strivesc 3-4 catei de usturoi, apoi se freaca cu un praf de sare la care se adauga ulei ca la maioneza.
Se serveste supa calda. E delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Ceapa si radacinoasele curatate, spalate, taiate cuburi, le calim in ulei cateva minute, dupa ce

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Initial am vrut sa prepar doar un sos de ciuperci, dar avand destula materie prima, am sfarsit prin

5 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supica de mazare